Diari Més

Policial

Intervenen material relacionat amb plantacions de marihuana en un bar de Salou

Els Mossos d'Esquadra van aixecar dues actes per tinença d'estupefaents en un dispostiu conjunt amb la Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil

Els Mossos d'Esquadra van dur a terme un dispostiu conjunt amb la Policia Local, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a Salou.

Intervenen material relacionat amb plantacions de marihuana en un bar de SalouMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC) de Salou, conjuntament amb agents de la Policia Local, el Cos Nacional de Policia i la Guardia Civil van realitzar ahir dijous un dispositiu per detectar possibles irregularitats en un bar ubicat al carrer Ciutat de Reus de Salou.

Pels volts de les 19 hores, els Mossos d'Esquadra van identificar i escorcollar un total de 9 persones que hi havia a l'interior del local i van aixecar dues actes per tinença de substàncies estupefaents, en concret cinc embolcalls que contenien cocaïna. Així mateix, també es va intervenir material relacionat amb el muntatge i posterior explotació de plantacions interiors de marihuana.

D'altra banda, agents de la Policia Local de Salou va complimentar una acta administrativa per diverses deficiències que presentava l'establiment mentre que la Guàrdia Civil va denunciar-los per irregularitats en la documentació relativa a la facturació del negoci, sobre l'impost especial de la venda d'alcohol i per disposar de tabac sense les corresponents autoritzacions. Finalment els efectius del Cos Nacional de Policia van intervenir un passaport per tal de dur a terme diverses comprovacions en el marc de la Llei d'Estrangeria.

Aquest tipus de dispositius són habituals en establiments de la zona d'oci nocturn de Salou i se sumen al patrullatge preventiu que es porten a terme per evitar robatoris, baralles i altres incidents que poden generar inquietud entre els veïns. És per això que les patrulles proximitat mantenen a més contacte permanent amb el teixit associatiu i comercial per tal de recollir les seves preocupacions i poder donar una resposta més efectiva a aquest tipus de fets.

tracking