Diari Més

Municipal

Constantí tanca l'exercici 2022 amb un romanent de tresoreria de 988.853 euros

Al 2022 es va assolir el rècord d'inversió pública al municipi, arribant als 2,4 milions d'euros

Imatge del ple de Constantí.

Constantí tanca l'exercici 2022 amb un romanent de tresoreria de 988.853 eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ple de l'Ajuntament de Constantí ha donat compte de la liquidació del pressupost de 2022, que s'ha tancat amb un romanent de tresoreria lliure per a noves despeses de 988.853 euros. Aquest va ser un dels punts destacats de l'ordre del dia de la sessió plenària celebrada aquest dijous 30 de març. Aquest romanent deriva del bon comportament de la inversió empresarial al Polígon Industrial. Al 2022 es va assolir el rècord d'inversió pública al municipi, arribant als 2,4 milions d'euros.

Un altre dels punts aprovats va ser el nou conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp per regular els serveis de gestió de residus municipals, a través de SECOMSA.

Durant el Ple d'aquest dijous també s'ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili, l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica i l'Ajuntament de Constantí per a la segona fase del projecte Estudi i difusió de la vil·la romana del Mas dels Frares, que dona continuïtat a la primera fase del projecte iniciat en el marc de la convocatòria de projectes quadriennals de recerca en matèria arqueològica i paleontològica entre els anys 2018 i 2021.

Finalment, també es va aprovar provisionalment la proposta de modificació puntual del POUM en relació al canvi de límit amb el terme municipal de Reus a l'àmbit del CIM el Camp Oest i entorn.

tracking