Diari Més

Torredembarra es prepara per celebrar la Setmana Santa

Fins al proper 14 d'abril, el Pati del Castell acull l'exposició fotogràfica retrospectiva de la Confraria de la Creu-Armats

Imatge d'arxiu de la Setmana Santa de Torredembarra.

Torredembarra es prepara per celebrar la Setmana SantaAnna F.- Ajuntament Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest proper divendres, 31 de març, a partir de les 20 h, al Pati del Castell de Torredembarra, tindrà lloc la presentació de l'Opuscle i de la Setmana Santa 2023, a càrrec del periodista Jordi Salvat. L'acte està organitzat per la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

El dissabte, 1 d'abril, a les21.45 h. , hi harà el Viacrucis fins a Altafulla. La sortida serà des de l'Església de Sant Pere Apòstol. Organitzat per l'Agrupació Parroquial de Torredembarra.

El 2 d'abril, ales 10.30 h., hi haurà la tradicional benedicció de Rams, a la plaça del Castell, organitzat per l'Agrupació Parroquial de Torredembarra.

El Divendres Sant, 7 d'abril, a les7 del matí, hi haurà el Solemne Via Crucis pels carrers de la vila. En finalitzar l'acte, acatament, toc de silenci i adoració a la Creu, organitzat per l'Agrupació Parroquial de Torredembarra.

A les 19.30 h., tindrà lloc la Processó del Sant Enterrament, organitzat per l'Agrupació Parroquial de Torredembarra. Els passos estaran exposats al carrer de Joan Güell, porta lateral de l'església, a partir de les 18.30 h.

Dissabte, 8 d'abril, ales 22 h. es farà la Vetlla Pasqual a l'Església de Sant Pere Apòstol, a càrrec de l'Agrupació Parroquial de Torredembarra.

I diumenge de Pasqua, 9 d'abril, ales 12 h. hi haurà la Cantada de Caramelles, a l'Església de Sant Pere Apòstol i carrers de la vila, a càrrec de la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra.

Fins al proper 14 d'abril, el Pati del Castell acull l'exposició fotogràfica retrospectiva de la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra Rams 1969. L'horari de visita de l'exposició és de dilluns a divendres, de 10 a 17 h, i els dijous, de 10 a 20 h. Accés pel Pati del Castell.

tracking