Diari Més

Laboral

Convoquen vaga a IQOXE els dies 12 i 14 d'abril per la readmissió de Fran Pizarro

Durant els propers dies no es descarta fer alguna altra acció informativa per denunciar la repressió sindical

Fran Pizarro, expresident del comitè d'empresa d'IQOXE, durant la protesta celebrada per denunciar el seu acomiadament .

Convoquen una concentració davant d'IQOXE per exigir la readmissió de Fran PizarroACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CCOO d'Indústria convocarà vaga a IQOXE els propers dies 12 i 14 d'abril per exigir a l'empresa la readmissió immediata del company Fran Pizarro i que cessi en la seva persecució sindical contra Comissions Obreres. Així ho han acordat les persones afiliades al sindicat a l'empresa en assemblea. Seran dues jornades de vaga de 24 hores, que començaran a les 6 del matí i finalitzaran a les 6 del matí del dia següent.

Durant els propers dies no es descarta fer alguna altra acció informativa per denunciar la repressió sindical d'IQOXE i fer una crida al conjunt de la plantilla a sumar-se a les dues jornades de vaga en suport del que fins ara era el president del comitè d'empresa.

Ahir van denunciar aquesta lamentable situació i vam explicar el cas al president de la Generalitat de Catalunya i a l'alcalde de Tarragona, aprofitant la seva presència a l'acte de presentació del projecte de desenvolupament del tramvia al Camp de Tarragona.

MÉS INFORMACIÓ

Treballadors d'IQOXE tallen l'N-340 a Tarragona per protestar contra l'acomiadament de Fran Pizarro

tracking