Diari Més

Enologia

Quinze cellers participaran a la Fira de Vi de Miami Platja

Se celebrarà del 31 de març al 2 d'abril a la plaça Girona

Cartell de la

Quinze cellers participaran a la Fira de Vi de Miami PlatjaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Girona serà l'escenari de la 3a edició de la Fira del Vi de Miami Platja que començarà aquest divendres 31 de març i s'allargarà fins al diumenge 2 d'abril. Durant tres dies, quinze cellers oferiran els seus vins de cinc denominacions d'origen catalanes i també un seguit d'activitats com tasts de vins, un espai gastronòmic, actuacions musicals amb artistes i grups de renom, una zona chill out i activitats infantils. Els més petits i petites tindran el seu espai a la Fira del Vi on podran gaudir d'inflables, un circuit de karts i una tirolina de 40 metres.

L'horari de la Fira serà el divendres 31 de març de 18 a 23 h, el dissabte de les 11 h a les 23 de forma ininterrompuda i el diumenge tancarà una hora abans, a les 22 h.

MÉS INFORMACIÓ

Programa de la Fira del Vi de Miami Platja 2023

Per tal de poder tastar els vins, caldrà adquirir un pack que, per 10 euros, ofereix 5 tasts, una copa i un porta copes. També es poden adquirir packs de dos tastos per quatre euros i una copa i un porta copes per tres euros fins a exhaurir les existències. El pagament es podrà fer a l'estand de l'organització amb targeta o en efectiu.

Entre les activitats complementàries hi haurà un mural en directe que el divendres a partir de les 18 h farà l'artista Josep Prous i que ha de ser un homenatge al món del vi; un concert de la violinista reusenca Astrid Torrente, una demostració de desgorjat de vi escumós a càrrec del celler Biopaumerà; l'actuació del cantautor Paco en la Luna, una sessió amb Dj Sendo o una sessió en vinil a càrrec de DJ John C Burris i, per últim l'actuació de la cantant Mint Valley. Està previst també que hi hagi tastos de vins i formatges artesans a The Wine Truck al preu de 12 euros per persona el divendres a les 19h i el dissabte i diumenge a les 13 i les 19 h, uns tastos pels quals s'ha de reservar a www.entrapolis.com.

tracking