Diari Més

El FIC-CAT de Roda de Berà rep 250 obres a concurs

El nombre d'inscripcions al certamen han disminuït, sobretot en la categoria de videoclip i treballs de centres educatius

Entre les projeccions hi ha 'Sis dies corrents' de Neus Ballús i 'Escape Room' d'Hèctor Claramunt.

Torna 'l'Espai FIC-CAT' al Roc de Sant GaietàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Internacional del Cinema en Català (FIC-CAT) de Roda de Berà ha rebut un total de 250 obres entre totes les categories a concurs. Del total, 35 treballs pertanyen, a més a més, a la categoria Comarques Tarragonines. Les 250 obres estan repartides en les diferents categories: 20 llargmetratges, 32 documentals, 126 curtmetratges, 36 videoclips i 36 treballs de centres educatius.

Des de l'organització valoren positivament la xifra de participació, tot i que hi ha hagut algunes inscripcions menys que en l'edició anterior. Les categories que s'han vist afectades són videoclip i treballs de centres educatius, especialment de primària. D'aquesta última categoria, però, cal tenir en compte que després de la pandèmia i tots els contratemps causats als centres docents, les restriccions i els confinaments, els hi és complicat engegar projectes audiovisuals.

Ara, els comitès procediran a visionar i valorar tots els treballs rebuts per tal d'escollir els que formaran part de la Selecció Oficial. A partir de la Selecció Oficial, serà el Jurat qui determinarà els guanyadors de cada categoria.

tracking