Diari Més

Societat

Destinen 1,4 MEUR a reparar els danys dels últims temporals a la costa de Tarragona i l'Ebre

S'actuarà per les afectacions sobre estructures de protecció, als accessos al domini públic o l'erosió de platges

Imatge d'arxiu dels danys d'un temporal la platja de Ponent de Salou, el passat 8 de febrer.

Destinen 1,4 MEUR a reparar els danys dels últims temporals a la costa de Tarragona i l'EbreGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat destinar 1.394.000 euros a les obres de reparació dels danys causats a la costa del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre pels últims temporals marítims, des de finals de 2022 i fins a febrer de 2023. Les actuacions previstes pel Ministeri per a la Transició Climàtica inclouen danys provocats pel fort vent i l'onatge sobre les estructures de protecció a la platja de Cunit.

També afectacions als accessos al domini públic marítim terrestre a les platges de Francàs (el Vendrell), Roc de Sant Gaietà (Roda de Berà), Canyadell (Torredembarra), Altafulla, el Miracle (Tarragona), cap de Sant Pere (Cambrils), cala de Sant Jordi, l'Estany Tort, Bon Caponet (l'Ametlla de Mar), Baconés i les Avellanes (l'Ampolla).

Les actuacions anunciades pel govern espanyol per pal·liar les alteracions sobre l'entorn costaner causades pels temporals també incorporen mesures contra l'erosió de les platges de la Pixerota, Rifà (Mont-roig del Camp), cala lo Ribellet, cala Vidre, platja de l'Alguer (l'Ametlla de Mar), cala Moros, platja de Santa Llúcia (el Perelló) i platja de l'Arquitecte (l'Ampolla).

tracking