Diari Més

Televisió

Dos tarragonins, concursants de la nova edició de Masterchef 11 de RTVE

Laura Baiges té 28 anys i és de l'Aldea, mentre que l'andorrà Francesc en té 58 i viu a Segur de Calafell

Els nous concursants de Masterchef 11, on participen dos tarragonins.

Dos tarragonins, concursants de la nova edició de Masterchef 11 de RTVEMasterchef

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova edició del programa de RTVE Masterchef compta amb representació tarragonina. Durant l'estrena ahir del talent culinari més exigent de la televisió es van poder veure els càstings inicials i el moment en que Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez comunicaven als aspirants que entraven al concurs.

Una de les noves concursants és Laura Baiges que és de l'Aldea, té28 anys i treballa de dissenyadora web en una agència de comunicació i branding. La tarragonina va explicar que a l'estiuajuda la seva mare al restaurant que tenen al costat del mar. Durant la seva carta de presentació, la Laura va afegir que li encanta viatjar de motxillera. El seu plat estrella és la sopa de gingebre i el xef favorit és Jordi Cruz.

L'altre representant del Camp de Tarragona és Francesc de 58 anys. Tot i ser andorrà, l'empresari va explicar que viu des de fa us anys a Segur de Calafell. Francescva ser esportista professional i va arribar a participar als Jocs Olímpics d'Atenes 2004 a la categoria de tir al plat. Una disciplina en què va començar a competir des dels 14 anys i que li va deixar alguna seqüela en les seves capacitats auditives a causa del so dels trets. Posteriorment, Francesc es va dedicar a la venda de rellotges i a la fabricació i venda ulleres. Actualment està aturat i ell mateix es defineix com un «ligón de manual». Té diversos fills de matrimonis diferents i confessa que el contacte amb la cuina va començar quan va haver de cuinar per a tots ells. La seva especialitat és preparar bons risottos, pasta o peix.

Tots dos van rebre el «sí» d'almenys dos dels membres del jurat per entrar a l'onzena edició del concurs de RTVE. Aquest dimarts es podrà veure el segon capítol del show culinari on es podrà veure els primers eliminats.

Enguany com a novetat, el programa s'emetrà dos cops per setmana. En cadascun dels capítols, els aspirants s'enfrontaran a dues proves molt exigents si no volen tornar a casa amb les mans buides.

tracking