Diari Més

MUNICIPAL

Salou revocarà la concessió de la residencia de gent gran per incompliments

El Govern considera que la fusió per absorció amb una altra societat sense autorització municipal vulnera el contracte

Façana principal del centre sociosanitari i residència de l'avinguda de Pau Casals.

Salou revocarà la concessió de la residencia de gent gran per incomplimentsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou revocarà la concessió a STS del centre sociosanitari i residència assistida –ara Colisée-STS– de l'avinguda Pau Casals del municipi. El govern de Salou ha pres aquesta decisió després de constatar el possible incompliment del contracte. En cas de materialitzar-se sense l'oposició de l'empresa concessionària, el consistori haurà de tornar a licitar l'explotació d'aquesta residència, la qual es va posar en marxa l'any 2007. Això no obstant, fonts municipals afirmen que, molt probablement, l'empresa recorrerà la decisió municipal i el cas podria acabar als jutjats.

El ple del pròxim 29 de març aprovarà l'inici del procediment per extingir «la concessió demanial de la parcel·la J del PPR1 per a la construcció i explotació» de la residència de la gent gran i els seus serveis complementaris. El consistori justifica aquesta operació pel fet que la concessionària hagi dut a terme, sense la prèvia autorització de l'Ajuntament, la «successió empresarial mitjançant fusió per absorció amb la societat Healthcare Activos Financing SLU».

El novembre del 2007, STS va obrir el Centre Social i Sanitari i Residència Assistida Salou amb 140 places d'internament amb concert amb ICASS i Catsalut i 25 sota el règim d'Hospital de Dia i Centre de Dia. STS també gestiona el conjunt d'habitatges tutelats per a persones més grans de 55 anys annexes a la residència: un edifici de quatre plantes amb més de 2.000 metres quadrats per a espais comuns i comunitaris, com jardins i una piscina. L'any 2019, STS va passar a formar part del Grup Colisée, companyia centrada a cuidar, acompanyar i atendre persones grans i les seves famílies.

tracking