Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Cambrils ofereix una recepció al Club d'Arquers de Cambrils

L'alcalde i la regidora d'Esports van lliurar diplomes al mèrit esportiu a una vintena de membres de l'entitat

Imatge de la recepció de l'Ajuntament de Cambrils al Club d'Arquers.

L'Ajuntament de Cambrils ofereix una recepció al Club d'Arquers de CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cambrils va oferir una recepció al Club d'Arquers de Cambrils ahir dijous, 23 de març, en reconeixement a la tasca realitzada per l'entitat cambrilenca i als èxits assolits esportius assolits durant els seus 18 anys d'història.

L'acte d'homenatge, que es va celebrar a la Sala de Plens, va ser presidit per l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat de la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, i va comptar amb la participació de prop d'una vintena de membres del club.

La recepció va consistir en els parlaments de l'alcalde, la regidora i el president del club, Alicio Monedero, el lliurament de diplomes al mèrit esportiu i obsequis de record als arquers i les arqueres, i la realització d'una fotografia de grup amb les autoritats assistents.

El Club d'Arquers de Cambrils va néixer el 2005 amb l'objectiu de dedicar-se al foment, desenvolupament i pràctica del tir amb arc en les diferents modalitats. És un club reconegut a nivell nacional i internacional, que col·labora activament en la realització de campionats internacionals, nacionals i locals.

L'entitat compta amb monitors i entrenadors federats de les diferents modalitats i des dels seus inicis ha format esportistes que han participat en competicions de la Federació Catalana i la Federació Espanyola, així com internacionals.

Cal destacar que al llarg de la seva trajectòria el club ha organitzat 14 campionats d'Espanya amb la Federació Espanyola de Tir amb Arc, 2 campionats de Catalunya amb la Federació Catalana, i un campionat europeu amb la Unió Europea i Mediterrània i la Federació Espanyola.

tracking