Diari Més

Laboral

Convoquen una concentració davant d'IQOXE per exigir la readmissió de Fran Pizarro

Tindrà lloc dimecres 29 de març a les 18 hores

Fran Pizarro, expresident del comitè d'empresa d'IQOXE, durant la protesta celebrada per denunciar el seu acomiadament .

Convoquen una concentració davant d'IQOXE per exigir la readmissió de Fran PizarroACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CCOO d'Indústria i la Unió Intercomarcal de Comissions Obreres de Tarragona han convocat una concentració el proper dimecres, 29 de març, a les 18 hores, davant les portes d'IQOXE a la Canonja per exigir a la direcció de l'empresa la readmissió immediata del company Fran Pizarro. La concentració compta amb el suport d'entitats veïnals i socials de Tarragona.

El sindicat denuncia que aquest acomiadament és una acte «de persecució sindical» contra la persona que s'ha destacat en els darrers anys en la reivindicació i la lluita per la seguretat tant a IQOXE com al polígon petroquímic de Tarragona. CCOO adverteix l'empresa que «no permetrà que continuï actuant amb total impunitat i no pararà fins que readmeti el company».

CCOO d'Indústria ha convocat els afiliats i afiliades del sindicat a IQOXE a una assemblea el proper dilluns, 27 de març, per valorar les accions a emprendre davant la deriva antisindical i la persecució sindical per part de l'empresa.

MÉS INFORMACIÓ

CCOO denuncia l'acomiadament del president del comitè d'empresa d'IQOXE

tracking