Diari Més

Destacada actuació d'una representant del Camp de Tarragona als Premis Lladonosa

Mariam El Hamdouni ha compartit pódium amb Angie Puget i Nabil Boujarmounel en la final del Premi Social

Mariam El Hamdouni, a la dreta, ha compartit pódium amb Angie Puget i Nabil Boujarmounel.

Una representant del Camp de Tarragona completa el pódium dels Premi SocialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Angie Puget, estudiant de la Fundació El Llindar (L'Hospitalet de Llobregat) ha resultat guanyadora de la final del Premi Social que es lliura dins del programa dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa, el 'masterchef' que busca el millor estudiant de cuina de Catalunya.

Nabil Boujarmounel, de la Fundació Formació i Treball i Mariam El Hamdouni, del Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona han compartit pódium amb ella. Miriam Doya ha estat la millor a la categoria de sala, per davant de Jeremie Elie, Aaron Moisés i Noemi Scarlet Montalban, tots ells de la Fundació El Llindar.

MÉS INFORMACIÓ

Tot a punt per a la tercera edició dels Premis Josep Lladonosa, el 'MasterChef català'

Les proves s'han celebrat durant el matí a la seu de la Fundació 'Formació i Treball'. Les receptes d'un total de vuit joves de tres centres de Barcelona i Tarragona han estat seleccionats pel jurat, liderat pels germans Torres (tres Estrelles Michelín) i Pep Moreno (una Estrella Michelín), i altres vuit han participat al concurs de responsable de sala.

Aquesta tercera edició dels Premis Lladonosa de 2023 torna a comptar amb un apartat específic dedicat a la inclusió de les persones més desfavorides. El Premi Social és obert a totes les fundacions i col·lectius de Catalunya que treballen a l'àrea de serveis socials. Està coorganitzat i recolzat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat. Els premis seran oferts per l'escola ESHOB (@eshobescola) i Royal Bliss (@royalbliss_es).

MÉS INFORMACIÓ

Vuit escoles competiran a la primera semifinal dels premis Lladonosa, el 'masterchef' català

La Fundació Formació i Treball treballa amb els objectius de formar i inserir laboralment persones en risc d'exclusió social, així com gestionar el lliurament de roba, mobles i altres equipaments de la llar a famílies vulnerables derivades de la pròpia Càritas i dels diferents serveis socials de Barcelona.

Els Premis Gastronòmics Josep Lladonosa van néixer al 2021 com a homenatge a la figura del cuiner català Josep Lladonosa i Giró (1938), una figura cabdal de la cultura gastronòmica mediterrània amb nombroses distincions, -com la Creu de Sant Jordi-, per la seva ingent tasca de recerca i documentació històrica sobre la cuina catalana.

tracking