Diari Més

Motor

La «TGN Crew Expo Car» exhibeix 140 cotxes de diferents èpoques a Cambrils

L'exposició va atraure entre 4.000 i 5.000 visitants a l'aparcament del Parc del Pescador

Imatge d'un dels cotxes que es van exhibir a la «TGN Crew Expo Car» a Cambrils.

La «TGN Crew Expo Car» exhibeix 140 cotxes de diferents èpoques a CambrilsAjuntament de Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La «TGN Crew Expo Car» es va celebrar per primera vegada a Cambrils el passat diumenge, 19 de març, amb una exposició de 140 cotxes de ral·li, alta gamma, marques exclusives, stance, circuit (tracktool), superesportius, esportius i JMD. Els vehicles participants van arribar des de diferents municipis de Catalunya i també de València i Saragossa o fins i tot d'Andorra i Portugal.

L'exposició es va allargar tot el matí, fins a les 14:30 hores, i va atraure entre 4.000 i 5.000 visitants al pàrquing del Parc del Pescador. L'esdeveniment, que es va portar a terme amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils, va comptar amb un dj en directe, zona de bar amb barra a càrrec de la Colla Jove i diferents estands de marques relacionades amb el món del motor.

A més, durant la jornada les persones visitants van poder votar, a través d'un codi QR, els millors vehicles en les diferents categories: el millor projecte, el millor clàssic i el millor esportiu. També es va lliurar el premi al millor tracktool impulsat per l'influencer @canrally.

TGN Crew ja ha organitzat exposicions de cotxes a La Pineda, Vilallonga del Camp i Salou. Les dates i la informació dels propers esdeveniments es publicaran al compte d'Instagram @tgncrew_.

tracking