Diari Més

Municipal

Creixell crea un joc de cartes per donar visibilitat a les dones

'D'invisibles a invencibles' és una iniciativa de la Regidoria d'Igualtat

El joc de cartes es presentarà a l'Escola Les Eres.

Creixell crea un joc de cartes per donar visibilitat a les donesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant Rosalía, la futbolista del F.C.B. Alexia Putellas o Hellen Keller, escriptora, política i activista nord-americana que va ser la primera persona sordcega a obtenir un títol universitari, són algunes de les protagonistes del joc D'invisibles a invencibles, creat per la tècnica d'Igualtat de l'Ajuntament de Creixell, Ariadna Martí. Es tracta d'una versió de la baralla de cartes espanyola, apte per a persones de totes les edats, que té com a finalitat donar a conèixer d'una manera divertida dones referents en molts àmbits de la nostra societat.

Aquest joc de cartes es presentarà a l'Escola Les Eres i s'està valorant la possibilitat de fer-lo arribar també als instituts de la comarca.

La regidora de Serveis Socials i Igualtat de Creixell, Chelo Picón, ha destacat que «l'educació amb perspectiva de gènere ens dona eines i visions per afrontar els processos educatius i ens ajuda a prendre consciència de com treballar de forma explícita i implícita les qüestions de gènere». A la vegada, Picón ha volgut subratllar que «incorporar aquesta visió ens ofereix l'oportunitat d'analitzar tot el que ens envolta i, a nosaltres mateixes, sent conscients de desigualtats, injustícies o temes a treballar que anteriorment estaven invisibilitzats o no els hi paràvem atenció».

Aquesta iniciativa s'emmarca en el programa del 8M a Creixell, que tindrà com a acte central la lectura del Manifest institucional, que es farà aquest mateix dimecres, a les 11 del matí, davant de l'Ajuntament.

tracking