Diari Més

Homenatge

La Cambra de Valls nomena a Rafael Castells secretari general honorari

Se li va retre homenatge pels 60 anys al servei de l'ens

Rafael Castells amb els presidents de les cambres.

La Cambra de Valls nomena a Rafael Castells secretari general honorariCambra de Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Valls va organitzar dimarts al vespre un sopar homenatge a Rafael Castells i París, amb motiu de la seva jubilació i dels seus seixanta anys al servei de la Cambra, 31 dels quals com a secretari general de l'entitat.

Durant la cerimònia els presidents de les Cambres van obsequiar l'homenatjat i també es van fer distincions amb dues insígnies d'or a l'expresident Morera, es van entregar insígnies de plata als membres del comitè executiu i ple de la corporació i van nomenar a Rafael Castells secretari honorari.

En la seva trajectòria com a secretari general de la Cambra de Comerç de Valls, Castells s'ha dedicat activament a les tasques pròpies del càrrec, especialment a la promoció de l'exportació i al suport de les empreses de la demarcació i del comerç tradicional. Així mateix, ha vetllat per la millora de les comunicacions viàries i ferroviàries de l'àrea de Valls. Durant tots aquests anys, ha representat la Cambra en nombroses comissions i institucions.

tracking