Diari Més

Eleccions 28-M

La regidora Montse Muñoz, nova diputada provincial

És la candidata del PSC a l'alcaldia de Creixell

Montse Muñoz.

La regidora Montse Muñoz, nova diputada provincialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual regidora i candidata del PSC a l'alcaldia de Creixell, Montse Muñoz, ha pres possessió com a nova diputada socialista a la Diputació de Tarragona.

La nova diputada provincial és regidora a Creixell des de 2003 i ha estat consellera comarcal socialista durant la primera meitat d'aquest mandat municipal. Arquitecte tècnica i enginyera d'edificació de formació, ha exercit com a tal tant a l'administració pública com al sector privat.

Montse Muñoz s'ha mostrat confiada que «el canvi arribarà aquest cop a Creixell. És evident que el PSC té una línia ascendent al poble, tal com mostren els resultats dels comicis que s'han dut a terme aquests darrers anys i estic convençuda que aquesta voluntat de canvi esclatarà a les urnes aquest proper 28 de maig. Creixell s'ho mereix i nosaltres estem preparades», ha reblat.

El PSC ha estat la força més votada a Creixell tant a les eleccions legislatives de 2019 com a les eleccions autonòmiques de 2021. Als darrers comicis municipals va quedar com a segona força, a menys d'un centenar de vots de la primera i amb el mateix nombre de regidors. « Cal obrir les finestres municipals, després de molts anys del mateix monòleg, i amb urgència», ha explicat.

L'alcaldable del PSC ha avançat que la candidatura socialista «combinarà experiència, solvència, il·lusió i novetats» i que el seu programa es pot resumir en una expressió: «fer que Creixell funcioni».

tracking