Diari Més

Vila-seca acollirà la segona semifinal del 'masterchef' català

La segona de les semifinals tindrà lloc el diumenge, 2 d'abril, de 9 a 19 hores al Celler de Vila-seca

Imatge d'arxiu d'un participant als Premis Gastronòmics Josep Lladonosa.

Vila-seca acollirà la segona semifinal del MasterChef català

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera ediciódels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa ja és una realitat. El concurs, mésconegut com el 'masterchef' dels alumnes catalans de cuina, celebrarà la segona de les semifinals a Vila-seca el proper 2 d'abril.

Així doncs, els vuit cuiners seleccionats (dos per demarcació), més vuit caps de sala, competiran a la gran final que tindrà lloc el diumenge 7 de maig al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques. Els aspirants han d'enviar una recepta lliure amb la fitxa tècnica i un vídeo de la seva elaboració; d'entre tots els inscrits se n'escolliran fins a sis per cada província, que passaran a un sistema d'eliminatories (semifinals) que es desenvoluparan a Barcelona (alumnes de Barcelona i Girona) el 16 de març i Vila-seca (alumnes de Tarragona i Lleida) el 2 d'abril. Allí, els aprenents hauran d'elaborar uns aperitius i un plat de creació pròpia amb oli verge extra amb Denominació d'Origen de les Borges Blanques. Els dos millors de cada demarcació tindran accés a la fase final.

MÉS INFORMACIÓ

Tot a punt per a la tercera edició dels Premis Josep Lladonosa, el 'MasterChef català'

SEMIFINAL GIRONA I BARCELONA

Dimecres 16 de març, de 9 a 19 hores a l'Escola ESHOB (Escola d'Hostaleria de Barcelona. Passeig del Taulat, 243, 08019 Barcelona)

FINAL DEL PREMI SOCIAL

Dimecres 22 de març, de 9 a 14 hores a la Fundació de Formació i Treball (Ramon Llull, 430-438. Sant Adrià de Besòs)

SEMIFINAL LLEIDA I TARRAGONA

Diumenge 2 d'abril, de 9 a 19 hores al Celler de Vila-seca (carrer dels Castillejos, 21, Vila-seca)

FORMACIÓ OLI VERGE EXTRA DE LES BORGES BLANQUES

Dilluns 17 d'abril, de 10 a 13 hores a les instal·lacions del Grup Rull (Polígon Industrial «Les Canals», parcel·la 9, Lleida)

FINAL PREMIS LLADONOSA I LLIURAMENT DELS PREMIS

Diumenge 7 de maig, de 9 a 16 hores al Pavelló de l'Oli de Les Borges Blanques (Carrer Catalunya, 14, 18, 25400 Les Borges Blanques, Lleida)

tracking