Diari Més

NATURA

El Parc Samà de Cambrils aposta per la biodiversitat i la conservació del seu espai natural

El Jardí Històric de Cambrils presenta la guia il·lustrada de la seva fauna.

Instal·lació d'una caixa-niu al Parc Samà.

El Parc Samà impulsa la biodiversitat i la conservació del seu espai naturalCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Samà va presentar ahir la guia ràpida de la fauna pròpia del seu entorn. Es tracta d'una nova eina divulgativa per donar a conèixer als visitants les espècies, tant silvestres com de la col·lecció zoològica, que poden trobar a la seva jornada al Jardí Històric de Cambrils, declarat Bé d'Interès Cultural. Gràcies al seu format desplegable, molt fàcil de portar a sobre, i a les abundants il·lustracions, tots els aficionats a l'observació de la fauna podran buscar i identificar fàcilment els animals que moren a les 14 hectàrees de vegetació del parc.

La nova guia editada pel Parc Samà, ha estat creada a mida pels mateixos naturalistes del projecte «Ocells de butxaca», els experts de SEO/Birdlife Enric Pàmies, Sergi Sales i Àlex Mascarell, que han treballat per elaborar un producte essencialment divulgatiu, dissenyat per arribar a tot tipus de públic interessat en els animals i que vulgui gaudir de la natura.

«Tenir el Parc Samà al terme municipal de Cambrils des de sempre ens ha donat unes expectatives increïbles i inacabables, com en aquest cas posar en valor la fauna o com anteriorment hem fet amb la seva jardineria o arquitectura», valora Oliver Klein, alcalde del municipi, després de col·locar deu caixes-niu de fusta per contribuir a la protecció de la biodiversitat.

tracking