Diari Més

Empresa

La multinacional nord-americana Clarion Partners s'instal·la a Valls

Està construint dues naus de 30.000 metres quadrats al polígon de la capital de l'Alt Camp

L'empresa es situarà al costat de les naus

La multinacional nord-americana Clarion Partners s'instal·la a VallsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional nord-americana Clarion Partners s'instal·larà al Polígon Industrial de Valls. Actualment, l'empresaestà construint a Valls dues naus, una de 21.000 m² i una altra de 9.000 m². Denominada Valls Logistics Park, la plataforma disposarà d'una superfície construïda de 30.000 m², en un solar total de 53.000 m².

La seva ubicació es troba tocant a les instal·lacions logístiques d'empreses com Ikea, Kellogg's, Lear Corporation, Griffith Foods i XPO Logistics, entre d'altres, el que suposa un gran atractiu per corporacions i operadors logístics. Tal com la companyia assenyala en un comunicat, «Valls està estratègicament situat molt a prop del corredor logístic AP-2, entre Barcelona i Madrid, i del corredor AP-7, que va de Barcelona a València».

La Cambra de Comerç de Vall s'ha mostrat satisfeta de la seva implantació a la capital del l'Alt Camp que «segur que suposarà una bona injecció econòmica pel territori i donarà un important dinamisme al Polígon Industrial de Valls i voltants».

Carbonell Figueras és l'empresa promotora de les naus i està previst que l'edifici es lliuri el tercer trimestre del 2023. El complex comptarà amb 11,5 m d'alçada lliure, 32 portes de moll i més de 300 places d'aparcament. El desenvolupament té com a objectiu una certificació BREEAM Very Good i disposarà de panells solars fotovoltaics i il·luminació LED.

Clarion Partners Europe desenvolupa la seva activitat als mercats logístics i industrials d'Alemanya, Països Baixos, França, Espanya, Itàlia i altres països europeus. Amb seu a Nova York, l'empresa gestiona una cartera de més de 920 propietats als Estats Units i Europa. Formada per un equip experimentat que gestiona transaccions industrials a Europa des de 2006, Clarion Partners Europe és un gestor de fons d'inversió immobiliària líder, centrat en la logística i les propietats industrials lleugeres a tot Europa.

tracking