Diari Més

Aquest és el programa d'actes del carnaval del Vendrell 2023

La principal novetat d'enguany és que la rua recupera el recorregut tradicional i el Carnaval Infantil es farà al c/Quatre Fonts.

Imatge de la rua del Vendrell.

Aquest és el programa d'actes del carnaval del Vendrell 2023Ajuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Carnaval de Colors del Vendrell 2023 ja és aquí. En l'edició d'enguany, l'ajuntament del municipi ha volgut vida a la celebració del Carnestoltes amb tot una diversitat de colors, ambla intencióde fer la festaelmésvivai dinàmica possible.

Sota el hashtag #uncarnavaldecolors, el consistoriha desvetllatel programa de totes les activitats que es duran a terme al municipi per a celebrar aquesta festivitattanmarcada al calendari, des de demà mateix fins al diumenge17 de febrer, començant amb un ball de Carnaval a càrrec del grup extremenyINDALOal c/Sant Martí.

Els actes més destacats de la setmanaseranel Carnaval Infantil del dijousdia 16 al carrer Quatre Fonts, començant amb una xocolatada a les17 h30, i acabant amb el discurs del rei Carnestoltes.L'endemà, divendres, es farà la Rua de Carnaval pels carrers de la vila, amb la posterior festa a la nit a la carpa de l'aparcament del c/Colom (22 h). Dissabte es durà a termeels ballsde disfresses al mateix indret i acabaràla jornadaamb la festa de Carnaval al c. SantJordi. Diumenge finalment es posaràpunt finala la festa amb el Sopar de Carmanyola.

Pots consultar el programa complet aquí.

tracking