Diari Més

Política

NMC reclama a Enric Daza que renunciï a l'acta de regidor de l'Ajuntament de Cambrils

Des del partit asseguren que tots els membres van signar un compromís que en cas de donar-se de baixa deixarien els seus càrrecs

Enric Daza, Natalia Pleguezuelos i Antonio Martínez.

El Nou Moviment Ciutadà de Cambrils vota el segon i tercer lloc a les llistes municipalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant l'Assemblea del partit Nou Moviment Ciutadà per Cambrils celebrada ahir es va decidir, per unanimitat, reclamar a l'exmilitant Enric Daza un exercici d'honorabilitat i responsabilitat per tal que renunciï a l'acta de regidor per a que el següent membre de la llista municipal del 2019 entri al consistori cambrilenc.

Des de NMC asseguren queabans de les eleccions municipals del 2019 tots els membres de la llista van signar -davant notari- un compromís d'honorabilitat i dignitat política on, entre d'altres clàusules, s'estipulava que en cas de donar-se de baixa de la formació i tenir responsabilitats atribuïdes com a regidor, aquest deixaria immediatament els seus càrrecs.

El dilluns 6 de febrer al vespre, el regidor Enric Daza va comunicar que deixava la militància del NMC al·legant que el seu projecte polític i personal havia arribat al seu final.D'aquesta manera anunciava que no formaria part de la llista electoral per a les properes eleccions del 28 de maig.

Finalment, la formació ha reiterat la seva confiança en el grup municipal, a la vegada que ha garantit l'estabilitat i continuïtat del govern municipal de Cambrils. Asseguren que el projecte polític del NMC «sempre estarà per damunt de les persones que en cada moment puguin formar part dels seus equips». I han tancat el comunicat agraint la tasca feta per Enric Daza al capdavant de la regidoria d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública.

tracking