Diari Més

Política

Enric Daza no es presentarà amb Nou Moviment Ciutadà de Cambrils per les eleccions

L'actual regidor ja ha comunicat oficialment la decisió al líder de l'NMC i actual alcalde, Oliver Klein

Enric Daza, Natalia Pleguezuelos i Antonio Martínez.

El Nou Moviment Ciutadà de Cambrils vota el segon i tercer lloc a les llistes municipalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual regidor del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC), Enric Daza, no formarà part de la llista electoral que aquest partit presentarà de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

Daza ha pres de manera voluntària la decisió després de considerar que el seu projecte polític i personal amb la formació municipalista ha arribat al final, una decisió que ha comunicat ja oficialment al líder de l'NMC i actual alcalde de Cambrils, Oliver Klein.

Enric Daza, que actualment és el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública del consistori cambrilenc, forma part de l'executiva de l'NMC des de l'any 2011 i ha format part de les llistes d'aquest partit a les eleccions municipals de 2015, ocupant el sisè lloc, i a les del 2019 on va ser el número 2 de la formació.

Durant l'actual legislatura, ha impulsat el projecte de transformació de la Rambla Jaume I; les obres de la rotonda 312 i la construcció del Vial de l'Esport; o l'enderroc de l'estació antiga.

A nivell d'urbanisme, s'ha impulsat la urbanització en cooperació del PA-6 Pinaret, el sector 4 Antígons amb previsió de nou espai comercial i habitatge social; el PA-Mercadona amb canvi d'usos i urbanització de l'entorn amb una nova rotonda a l'antiga 340; també la nova ordenació i canvi d'usos a l'entorn de la residència Montemar i el Centre Cívic de Vilafortuny.

Enric Daza, nascut a Cambrils el 1977, és empresari del sector tèxtil i gestor d'una empresa pròpia d'allotjament turístics. Ha estat sempre involucrat al teixit associatiu cambrilenc i col·labora amb diverses de les seves entitats.

tracking