Diari Més

Successos

Incendi al Burger King del passeig Jaume I de Salou

Ha cremat una campana extractora i el foc ha afectat el fals sostre de la cuina

Imatge del Burger King del passeig Jaume I de Salou.

Incendi al Burger King del passeig Jaume I de SalouGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ensurt al Burger King del passeig Jaume I de Salou ahir a la nit. Un incendi en la campana extractora va obligar els clients i treballadors a evacuar a correcuita el local pel foc i el fum que aquest desprenia. Els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís a les 22.07 hores i van enviar fins a 6 dotacions a l'establiment.

En arribar, es van trobar encara amb l'incendi actiu i van observar que el foc es va propagar al fals sostre de la cuina. Segons informen els Bombers, els mateixos treballadors van intentar apagar el foc, sense èxit, amb extintors abans de la seva arribada.

El foc es va donar per extingit a les 22.49 hores. Els Bombers van continuar fent treballs per controlar els punts calents i van revisar l'escala de veïns de l'edifici que es troba sobre l'establiment, el número 21. Tres persones van ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i van rebre l'alta in situ. Per una altra banda, dues dones embarassades van haver de ser traslladades a la Unitat de Medicina Hiperbàrica a Barcelona.

tracking