Diari Més

Successos

Mor un home després de caure des d'uns 10 metres al Roquer de Torredembarra

El finat era d'origen polonès i es trobava de pas al municipi, segons la Policia Local

L'home va patir una aturada cardiorespiratòria.

Mor un home després de caure des d'uns 10 metres al Roquer de TorredembarraAjuntament de Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 32 anys va morir ahir a la nit després de caure des d'uns 10 metres al Roquer de Torredembarra.El finat era d'origen polonès i es trobava de pas al municipi, segons informa la Policia Local.

Els fets van tenir lloc prop de les nou del vespre. Una parella passejava el seu gos pel Roquer, quan aquest va caure (sense patir cap lesió). Posteriorment, un home que es trobava en aquella zona va caure accidentalment quan es va apropar massa a la vora per mirar el gos i va perdre l'equilibri. La caiguda va ser des d'uns 10 metres.

El germà de la víctima va baixar a ajudar-lo en un espai on havia quedat atrapat mentre s'activaven els serveis d'emergència, arran de la trucada al 112 de la parella propietària del gos. Al lloc, s'hi van desplaçar dues patrulles de la Policia Local, Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim i Mossos d'Esquadra.

Tot i estar conscient en un primer moment, més tard va patir una aturada cardiorespiratòria i malgrat els esforços del personal sanitari per reanimar-lo va acabar morint al mateix Roquer. Per aquest motiu, es va requerir la presència de la comitiva judicial.

El cos policila ha determinat que la mort es va produir per una caiguda accidental per negligència del finat, a l'espera del resultat de l'autòpsia i les proves toxicològiques.

tracking