Diari Més

Política

Ciutadans presenta Tomás Díaz com a candidat a l'alcaldia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Carlos Carrizosa assenyala que «té el perfil que busquem al partit»

Carrizosa ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit.

Ciutadans presenta Tomás Díaz com a candidat a l'alcaldia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'InfantCiutadans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans ha anunciat avui que Tomás Díaz serà el candidat a l'alcaldia de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant a les eleccions del 2023. Ha estat el president del partital Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Díaz per encapçalar la propera llista municipal de la formació.

Tomás Díaz és Tècnic Superior d'Activitats Tècniques i Professionals, vinculat al Ministeri per a la Transició Ecològica. Ha realitzat diferents cursos de formació i especialització del Medi Ambient, de Riscos Laborals i problemàtica del personal i el 2020 va fer un curs de Formació General per a Actuació en Emergències Nuclears.

Carlos Carrizosa ha assenyalat del candidat que «té el perfil que busquem, com molts altres que van recalar a Ciutadans en la política». Per la seva banda, Díazha recordat que «des del primer moment ens vam posar al capdavant del problema que teníem al municipi. Ciutadans va aconseguir tots els materials possibles per combatre'l. De la mateixa manera que, des dels primers dies gestionem la renovació de tot allò necessari per millorar el servei de la Policia Local».

«S'ha demostrat que Ciutadans és necessari per tirar endavant projectes seriosos, com el de les Energies Renovables», ha afegit. Segons l'alcaldable «la gestió és el que fa que em torni a presentar amb una gran il·lusió com a candidat, convençut que aconseguirem un gran resultat al municipi».

tracking