Diari Més

Festa

Botarell celebra la Candelera amb un cap de setmana d'activitats

Diumenge hi haurà una cursa i l'esmorzar popular

El grup Waikiki actuarà demà a la Nit de Versions.

Botarell celebra la Candelera amb un cap de setmana d'activitatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Botarell començava ahir la celebració de la festivitat de la Candelera, la seva Festa Major d'hivern. La missa en honor a Mare de Déu de la Candela i un concert vermut amb l'orquestra La Montecarlo, ambdós celebrats ahir al migdia, van ser els primers actes del programa. Avui les propostes segueixen i durant el cap de setmana s'intensificaran. Aquesta tarda, a les 5, els menuts del poble podran gaudir amb l'espectacle infantil Un tren de cançons, a la Sala del Castell.

De cara a demà, s'han organitzat dues activitats per als més joves. A les 11 del matí, a la Font Vella, es farà paintball (activitat recomanada a partir de 12 anys). A partir de la mitjanit de dissabte a diumenge, la Sala del Castell serà l'escenari de la Nit de Versions amb les formacions Waikiki i Impaktats.

La Font Vella serà un dels punts neuràlgics de la festa el diumenge. A dos quarts de 9 començarà la Caminada al Bres i, mitja hora més tard, es donarà el tret de sortida a la cursa Per la Candelera, ous a la carrera, al Bres. A partir de dos quarts d'11, la plaça del Músic Anton Nogués acollirà l'esmorzar popular. Els interessats a participar en la cursa o a l'esmorzar poden inscriure's fins avui a l'Ajuntament. En el cas de la cursa, el preu és de 4 euros i, el de l'esmorzar, de 2.

Els actes de diumenge acabaran a les 7 de la tarda, a la Sala del Castell, amb la representació teatral de l'obra P.I.G.S. a càrrec de La Teca Teatre.

Si bé la Festa Major ja haurà acabat, el següent diumenge, dia 12, Botarell celebra una altra cita destacada al calendari amb la Calçotada Popular, que es durà a terme a dos quarts de 2 al Pavelló Municipal. El preu del menú és de 18 euros, i l'infantil, de 9. Es poden fer reserves de tiquets fins al dia 7 a l'Ajuntament.

tracking