Diari Més

Societat

Salou fa un homenatge a la gent gran del municipi

Hi van assistir més de 300 persones jubilades de més de 65 anys, residents i empadronades al municipi, i també les associades a les dues llars

A l'acte, celebrat a l'Envelat, hi van assistir més de 300 persones.

Salou fa un homenatge a la gent gran del municipiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou va realitzar ahir l'homenatge a la gent gran, en el marc de la Festa Major d'Hivern 2023, que va comptar amb un berenar i ball amb el Grup Musical Ruben's, a l'Envelat. Hi van assistir més de 300 persones jubilades de més de 65 anys, residents i empadronades al municipi, i també les que són associades a les dues llars, l'Associació de Jubilats del Parc de Salou i l'Associació de Jubilats Esplai Salou.

L'esdeveniment va ser presidit per l'alcalde, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, i de regidors de l'Ajuntament. L'alcalde es va dirigir a la gent gran agraint-los el seu treball i esforç, que «ha permès construir el Salou d'avui», va dir. Per això, els va assegurar tot el suport, des de l'Equip de Govern, per a allò que els sigui necessari i perquè gaudeixin d'una bona qualitat de vida.

tracking