Diari Més

Festa

La monologuista Eva Soriano dona el tret de sortida a la Festa Major d'Hivern de Salou

Durant el pregó la reusenca va destacar els millors moments que ha viscut a Salou

La reusenca, Eva Soriano, durant el pregó de Salou ahir.

La monologuista Eva Soriano dona el tret de sortida a la Festa Major d'Hivern de SalouAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actriu, monologuista i cantant, Eva Soriano, com a pregonera d'enguany, va donar el tret de sortida a la programació de la Festa Major d'hivern de Salou, en el decurs de l'acte institucional del pregó, que es va celebrar ahir al vespre, al Teatre Auditori Salou (TAS). L'acte va comptar, també, amb la presència de l'alcalde, Pere Granados, i del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; així com de la resta de la Corporació, i d'autoritats i personalitats del municipi.

La reusenca Eva Soriano va guanyar-se a tots els assistents amb el seu enginyós discurs, on va destacar els millors moments que ha viscut a Salou: «Jo m'he criat al costat del Camping Sangulí, em feia passar per una nena alemanya per poder jugar allà», destacava. La monologuista destacava que molts moments de la seva vida els ha viscut prop del municipi: «Al final, vaig estudiar a Vila-seca, estiuejo a Salou i porto tota la meva vida en aquesta zona». El seu pregó va acabar amb un missatge dirigit als joves: «Al cap i a la fi, jo no deixo de ser una noia de Reus que va voler provar sort a Madrid. Somieu com us doni la gana, però somieu», va concloure.

D'altra banda, en el decurs del seu parlament, l'alcalde, Pere Granados, va assegurar que aquesta Festa Major és especial, atès que, després de dues celebracions envoltades per la situació excepcional de crisi, «arriba el moment de tornar a viure i compartir, amb intensitat, energia i entusiasme, totes aquelles activitats de la nostra festa». Per últim, l'alcalde va agrair la col· laboració de les pubilles, dames i hereu de 2022; i va donar la benvinguda a les que entren el 2023; així com, també, a les colles que participen en aquesta edició del Cós Blanc, «la nostra manifestació popular més gran i autèntica convertida en el major símbol festiu de Salou», va destacar.

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, va fer menció del conjunt d'actes que conformen la programació, afirmant que «recuperem la normalitat, recuperem l'alegria, recuperem la cultura, recuperem la nostra tradició, i, en definitiva, recuperem la nostra Festa Major».

L'acte va finalitzar amb un lliurament d'obsequis a la pregonera per part del regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, i de l'alcalde, Pere Granados. Per últim, es va procedir a l'encesa de la traca, davant del TAS.

tracking