Diari Més

Vila-seca licita la construcció de circuits ciclistes a la Torre d'en Dolça

L'Ajuntament invertirà 1,3 milions d'euros en la remodelació del parc i la creació dels espais lúdics

Vista aèria del Parc de la Torre d'en Dolça.

Vista aèria del Parc de la Torre d'en Dolça.CEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Vila-seca invertirà 1.364.283 euros (IVA inclòs) en la remodelació del Parc de la Torre d'en Dolça per a la creació de dos circuits lúdics ciclistes. El projecte, que ha sortit a concurs públic, dotarà el municipi d'una zona per a la pràctica ciclista i l'habilitació d'una altra per a infants, omplint així el buit que deixarà l'enderroc del velòdrom i les seves grades, previst per aquest any en el marc de les obres de remodelació de la zona esportiva de l'estadi municipal.

Les obres inclouen les actuacions necessàries per habilitar, un circuit natural destinat a la pràctica del ciclisme en ruta i a l'entrenament de 1.263 metres i un altre infantil, de 436 metres. Contemplen també la construcció d'un petit edifici que doni servei al circuit infantil i que estigui dotat amb un programa mínim, com un magatzem, una zona de reparació de bicicletes i un petit lavabo amb un inodor sec per als infants. També hi haurà un petit magatzem per als cavalls. El primer circuit es farà a través de la consolidació i remodelació de camins existents al Parc de la Torre d'en Dolça, un espai que s'ha convertit en un gran pulmó verd del municipi i en una zona de lleure per al gaudi dels veïns on, a més, hi ha el circuit hípic, on diumenge passat es van celebrar les tradicionals curses de cavalls del Cós de Sant Antoni.

Les obres de construcció dels circuits lúdics ciclistes es duran a terme paral·lelament a les obres d'enderroc prèvies a la remodelació de la zona esportiva de l'Estadi Municipal de Vila-seca, l'execució de les quals estan previstes al llarg d'aquest primer trimestre de l'any.

Pel que fa a la remodelació de l'Estadi Municipal, l'Ajuntament de Vila-seca ha tret a concurs públic el projecte executiu d'enderroc i moviment de terres necessaris per 1,4 milions d'euros. Les empreses interessades en el contracte, que té un termini d'execució de cinc mesos, poden presentar les seves ofertes fins al pròxim 13 de febrer. En el cas de la remodelació del Parc de la Torre d'en Dolça, el termini de presentació d'ofertes s'exhaureix el 15 de febrer.

Imatge virtual del circuit llarg, que transcorrerà al llarg de 1.263 metres.

Imatge virtual del circuit llarg, que transcorrerà al llarg de 1.263 metres.CEDIDA

tracking