Diari Més

Laboral

El govern de Cambrils projecta una piscina olímpica i un nou pavelló

L'alcalde, Oliver Klein, apunta a la transformació de l'entorn de l'antic mercat com altre dels nous reptes

L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, amb la resta de portaveus dels grups de govern.

El govern de Cambrils projecta una piscina olímpica i un nou pavellóCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cambrils tindrà un tercer pavelló municipal d'esports i una piscina olímpica descoberta. Aquests són alguns dels principals projectes amb què el Govern local afronta el futur del que resta de mandat i que ja té encarrilats. L'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, anunciava ahir també l'aposta per la transformació de tot l'entorn de l'antic mercat de la Vila amb l'objectiu de fer valdre aquest equipament i el de l'antic celler de la Cooperativa durant la trobada anual amb els mitjans de comunicació.

La remodelació de la Rambla Jaume I, la finalització de l'avinguda de l'Esport i l'enderroc de l'antiga estació de tren, que permetrà unir les avingudes Vidal i Barraquer i Horta de Santa Maria per obrir la Vila al mar, són tres dels projectes que Klein destacava com a acomplerts i que estaven dins del full de ruta de l'executiu local, que ha treballat amb una «estratègia» clara.

«Hi ha hagut un respecte recíproc entre tots els partits que conformem el govern i tots els debats que s'han obert durant el nostre mandat s'han acabat resolent a favor», destacava ahir Oliver Klein.

Inauguració de la nova rambla

Segons el regidor d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública, Enric Daza, les obres de remodelació de la Rambla Jaume I encaren la recta final, «i ja estem rematant el darrer tram». L'edil anunciava que es farà una festa d'inauguració de les obres a finals de febrer i destacava «l'optimisme» que es respira a la zona amb les noves perspectives que obre l'espai ja renovat.

Pel que fa al tercer pavelló municipal, l'Ajuntament de Cambrils n'està redactant el projecte amb l'objectiu d'aprovar-lo el pròxim mes. En el cas de la piscina olímpica descoberta, el consistori ha encarregat un estudi de viabilitat i l'objectiu és comptar amb l'equipament per tal de dotar el municipi d'un equipament que li permeti fer un salt qualitatiu en l'oferta esportiva.

Klein subratllava ahir el caràcter «resolutiu, clar, directe i cohesionat» del govern que li ha permès «fer molt més en un any que altres en tot un mandat».

Els portaveus de la resta de grups del Govern feien també ahir repàs de l'aliança. El portaveu del PSC, Alfredo Clua, explicava que el govern ha prioritzat la tasca feta des de les àrees d'Urbanisme i Serveis «per la importància que té per a la ciutadania», al temps que destacava «la lleialtat dels membres del govern que han treballat amb objectius clars i concrets per millorar a la qualitat de vida dels cambrilencs».

El portaveu de Ciutadans, Juan Carlos Romera, va posar en valor algunes fites, com la bona relació amb el sector empresarial i les associacions de comerciants per portar a terme campanyes conjuntes i el salt endavant que ha fet la Fira Multisectorial en l'última edició la promoció turística del municipi amb les seves participacions destacades a fires com FITUR o Madrid Fusión.

El portaveu del Partit Popular, David Chatelain, va valorar molt positivament la feina del govern i la bona sintonia de tot l'equip. Chatelain va destacar l'esforç per ampliar la plantilla de la Policia Local i l'alt índex de resolució de casos per part del cos, que s'ha convertit en un referent per a altres municipis de Catalunya.

tracking