Diari Més

Meteorologia

Diversos municipis de la provincia Tarragona comencen el dia amb una capa de neu

Les baixes temperatures han permès que hagi quallat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La neu va fer acte de presència dimarts al migdia a la demarcació de Tarragona després que la cota de neu baixés fins als 200 i 400 metres. Des de principis de setmana, el mercuri ha baixat pronunciadament i s'han arribat registrar temperatures de -10 graus a Prades. El pronòstic és que el fred es mantingui durant uns dies més. En alguns punts la disminució de les temperatures ha arribat acompanyat de ratxes de vent.

Ahir els primers flocs que van caure van enfarinar les muntanyes de Prades i en alguns municipis de la Conca de Barberà i l'Alt Camp. Santa Coloma de Queralt, l'Espluga de Francolí, el Coll de Lilla, la Riba, Cabra del Camp, Prades o Rojals han estat alguns dels punts que s'han tenyit de blanc.

Aquest matí de dimecres, segons es pot veure a les càmeres de Meteoprades, la neu ha creat una capa blanca que s'ha mantingut durant tota la nit a Prades, Rojals, la Mussara o Siurana, enre d'altres.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, el matí de dimecres ha començat amb el cel ennuvolat i amb alguns ruixats a les comarques del Camp de Tarragona. En alguns punts ho han fet en forma de neu. La cota de neu es troba en 500 metres al prelitoral central, mentre que al sud baixa fins als 200 metres o puntualment per sota. Tot i això, la temperatura ha pujat una mica.

Càmera de la plaça Major de Prades a primera hora del matí.

Diversos municipis de la provincia Tarragona comencen el dia amb una capa de neuMeteoprades

Càmera de Siurana a primera hora del matí.

Diversos municipis de la provincia Tarragona comencen el dia amb una capa de neuMeteoprades

Una família jugant ahir a tirar-se boles de neu en un camí proper al municipi de Sarral.

Diversos municipis de la provincia Tarragona comencen el dia amb una capa de neuACN

tracking