Diari Més

Policial

Detingut a Constantí per diversos robatoris a l'interior de vehicles

La Policia Local també ha fet imposat diverses denúncies administratives per tinença d'armes prohibides i consum d'estupefaents

La policia ha rebut diverses trucades de veïns i veïnes sobre aquest fet.

La Policia Local de Constantí alerta d'una possible estafa d'empreses de desinfecció d'habitatgesPolicia Local de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Constantí ha detingut una persona per diversos robatoris a l'interior de vehicles comesos a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer. Els agents van sorprendre l'autor dintre d'un cotxe manipulant i sostraient diversos objectes. En els darrers dies també s'ha detingut a dues persones més que tenien diverses ordres de detenció acordades per les autoritats judicials.

En relació amb la vigilància del trànsit s'han instruït quatre atestats policials per conduir sense haver obtingut mai el permís de conducció, així com diverses denúncies administratives per conduir sense assegurança de responsabilitat civil (AOV) i inspecció tècnica de vehicles (ITV). Amb tot això, s'informa de la necessitat de dur aquesta documentació en vigor al vehicle per garantir la seguretat vial.

Finalment, s'han confeccionat diverses denúncies administratives per tinença d'armes prohibides i consum i/o tinença de substàncies estupefaents.

tracking