Diari Més

Equipaments

Reobre la biblioteca municipal del Morell després de mesos de tasques d'adequació

L'equipament obrirà de nou les portes aquest divendres

La biblioteca estava tancada des de l'estiu del 2018.

Reobre la biblioteca municipal del Morell després de mesos de tasques d'adequacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La biblioteca municipal del Morell enceta una nova etapa. Després de mesos de tasques d'adequació de la regidoria de Cultura i festes de l'Ajuntament del Morell i de la bibliotecària que se'n farà càrrec, Roser Parra, es reobre aquest equipament que restava tancat des de l'estiu del 2018. Així, la Biblioteca Montoliu obrirà de nou les portes aquest divendres, en una jornada que permetrà donar-la a conèixer a tota la població.

Al matí, d'11 a 14 h., hi haurà portes obertes. El gruix dels actes, però, es concentrarà a la tarda. A les 17 h. serà la reobertura oficial que comptarà amb una actuació de l'Escola Municipal de Músic. A les 18 h. serà l'hora del conte. A les 19 h. tindrà lloc una xerrada sobre el món del còmic, a càrrec d'Emili Samper. I el punt final el posarà l'arxiver Joaquim Nolla, amb una xerrada històrica sobre el Centre i la Biblioteca en el seu context.

A més, durant tot el dia hi haurà disponible El Mural de la Projecció, on es podrà respondre a la pregunta: què voleu que us ofereixi la vostra Biblioteca?, a canvi d'un obsequi.

tracking