Diari Més

La Festa Major del Lledó omple de música el Pavelló de la Pobla

Prop d'un miler de persones s'hi van apropar

El Pavelló va aplegar prop d'un miler de persones el diumenge.

La Festa Major del Lledó omple de música el Pavelló de la PoblaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Mafumet va completar el primer cap de setmana de la Festa Major del Lledó amb un èxit de participació en els seus actes. Prop d'un miler de persones es van apropar per participar en els diferents actes i activitats programades pel darrer cap de setmana. Segons l'Ajuntament, cadascuna de les activitats programades van aconseguir el ple absolut de l'aforament disponible.

Els primers actes van ser tres sessions del festival màgic Abraca... Pobla!, celebrades a l'auditori del Casal Cultural. Aquest es va omplir de grans i petits en les tres sessions. L'última va ser de pagament i el consistori va confirmar que tota la recaptació la donarà a finalitats solidàries, de la mateixa manera que la resta d'actes de pagament de la Festa Major.

El Vermut rumbero solidari va ser un dels actes amb més participació. Prop d'un miler de persones es van aplegar al Pavelló el diumenge per gaudir d'àpats i un ambient musical amenitzat pels tarragonins Vergüenza Ajena.

El Pavelló també es va omplir el dissabte amb una sessió de ball a càrrec de l'orquestra Yo suspendí EGB. El primer cap de setmana festiu es va completar amb l'exposició Propaganda nazi vs testimonios de los presos.

La Festa Major del Lledó arribarà al seu equador el dissabte amb el concert de Mishima. La banda barcelonina presentarà el seu últim disc i les entrades estan disponibles per cinc euros. També hi haurà espai per actes més tradicionals com la visita al Monòlit de la Mare de Déu del Lledó i l'actuació del ball de diables Els Set Pecats Capitals durant la jornada de diumenge.

tracking