Les curses del Cós de Sant Antoni apleguen prop de 10.000 persones a Vila-seca

Al circuit hípic del Parc de la Torre d'en Dolça es van repartir 30.000 euros en premis

Fotografia de la cursa de cavalls al circuit hípic del Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-Seca.

Les curses del Cós de Sant Antoni apleguen prop de 10.000 persones a Vila-secaGerard Martí

El Cós de Sant Antoni, Element Festiu Tradicional d'Interès Nacional, va tenir lloc ahir al matí al circuit hípic del Parc de la Torre d'en Dolça. Milers de persones van seguir les tres curses on van participar un total de 22 cavalls pura sang anglesos i on es van repartir 30.000 euros en premis.

En la primera cursa de 1.700 metres de distància, Premi Torre d'en Dolça, el guanyador va ser el cavall Karibbean Dream, de la quadra Samalassa i muntat pel genet Clement Cadel. El Trofeu Societat el Fénix se'l va emportar el cavall Tiermes, de la quadra Victoria Alonso i muntat per Victoria Alonso Vidal. La primera cursa va tancar amb el Trofeu Societat Ateneu Pi i Margall, que va guanyar el cavall Sanblass de la quadra Buelna Equii muntat per N. Saccu.

En la segona cursa, Gran Premi Ajuntament de Vila-seca, amb una distància de 2.500 metres, la quadra guanyadora va ser Rio Cubas, que van compatir amb el cavall Mazeltof muntat per Diego Sarabia. El Trofeu Raval de la Mar va ser pel genet Nicolás de Julián, que muntava el cavall Idole Royale de la quadra Alegre. El podi el va tancar el cavall Sound of Victory de la quadra Yeguada Terrer, muntat per L. Castillón, que va guanyar el Trofeu Mas Calvó.

Per últim, la cursa Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres, va ser guanyada pel cavall So Historm, també de la quadra Rio Cubas i muntat pel genet Diego Sarabia. El Trofeu Cooperativa Agrícola va ser pel cavall Coolmeen Vega de la quadra Endika Arcentales i muntat, de nou, per N. Saccu. L'últim trofeu de la jornada, el Trofeu Societat Las Vegas, el va guanyar el cavall Turco de la quadra Buelna Equii, muntat pel genet Nicolás de Julián.

En una gran jornada festiva on prop de 10.000 persones van poder gaudir d'un gran ambient esportiu i familiar vinculat al món dels cavalls, els professionals, les autoritats, els propietaris i els afeccionats en general que van assistir a les curses, van voler destacar l'excel·lent organització i l'èxit un any més de les úniques curses de cavalls que se celebren a Catalunya.