Diari Més

La Pegatina, Emlan i la Casa Azul, caps de cartell de la Festa Major de Salou

El municipi tornarà a celebrar el tradicional Cós Blanc el 4 de febrer després de dos anys d'aturada per la pandèmia de la covid-19

La Casa Azul presentarà el seu últim treball

Oques Grasses, La Casa Azul i Boikot actuaran a la Festa Major de VallsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou tornarà enguany a celebrar la seva Festa Major d'Hivern amb total normalitat i, per tant, recupera un dels actes més multitudinaris, el Cós Blanc, la batalla de confeti, que es durà a terme el 4 de febrer. El programa d'actes inclou els concerts de La Pegatina i Emlan, el pròxim divendres a les deu de la nit a l'Envelat, o el de La Casa Azul, el dissabte, 28 de gener.

El dia gran de la Festa Major d'hivern de Salou serà el dissabte, 4 de febrer, amb la celebració del Cós Blanc. La cercavila de lluïment tindrà lloc a partir de les 11 del matí i la desfilada i festa seran a la tarda, començarà a les set. La present edició del Cós Blanc compta amb 27 carretel·les i se celebrarà amb total normalitat. A la rua del matí, es desenvoluparà el concurs a la millor disfressa, la millor carrossa i la millor comparsa.

L'encarregada de donar el tret de sortida a la programació de festes serà Eva Soriano. La còmica i presentadora protagonitzarà el pregó el pròxim dijous a les 20.30 h., al Teatre Auditori de Salou (TAS). En finalitzar l'acte, s'encendrà la traca d'inici de Festa Major, davant del TAS.

El divendres, 27 de gener, al TAS, es podrà assistir a la Nit d'Humor, a càrrec de l'humorista Miguel Ángel Rodríguez El Sevilla, a les 20 h. Les portes s'obriran a les 19.30 h., i fins a omplir l'aforament. A banda dels concerts, se celebrarà la Festa Jove, amb Danny Romero, el 27 de gener i la Festa dels 80&90, el 28 de gener, l'actuació de Dàmaris Gelabert, el 31 de gener i la dels grups locals de Salou, l'1 de febrer.

El Ball de Colles amb l'orquestra Nueva Alaska i els Atabaladors de Salou, i la Gran Festa Disco Colles FM'23 se celebraran el 2 de febrer. L'Envelat oferirà diverses propostes musicals cada nit de festa.

El dissabte, 28 de gener, se celebrarà la cercavila d'elements populars per diversos carrers del municipi, a les 11 hores. Tot seguit tindrà lloc el ball de lluïment del seguici festiu a la Torre Vella de Salou. En aquest espai, l'alcalde Pere Granados, oferirà la seva rebuda a les entitats i associacions salouenques, amb motiu de la Festa Major, un acte que serà amenitzat pel grup musical Blue Alley Quintet.

També hi haurà altres actes culturals al llarg d'aquests dies festius, com l'actuació Maleïts Versots, del Ball de Diables Maleïts, el Ball Folk, amb l'Associació Sal-i-Ou, i la XIV Mostra i tallers per a petits i grans de la Xarxa de Cultura Tradicional Catalana de Salou, entre molts altres.

tracking