Diari Més

Reconeixement

Constantí entrega els Premis i Distincions Honorífiques

El lliurament va coincidir amb l'acte del pregó de la Festa Major d'Hivern a càrrec de Laura Roigé

Imatge de tots els guardonats.

Constantí entrega els Premis i Distincions HonorífiquesAjuntament Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Constantí va lliurar ahirels Premis i Distincions Honorífiques de l'any 2022 coincident ambl'acte del Pregó de Festa Major d'Hivern a càrrec de Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona. Amb els guardons, el consistori vol honorar aquelles persones o entitats en mèrit a la tasca realitzada o a la conducta seguida al llarg de la seva trajectòria han contribuït a augmentar el bon nom del municipi. L'acte va comptar amb una actuació musical del conegut saxofonista Pep Poblet.

L'Ajuntament ha atorgat el títol de Fill Adoptiu a Xavier Reinoso Andreu, el qual l'any 1973 es va instal·lar a Constantí on va obrir el seu primer taller de joieria. Ha format part de nombroses associacions culturals i va ser professor de francès al Sindicat Agrícola durant 12 anys. En els últims anys ha publicat tres llibres i actualment presenta un programa setmanal a Constantí Ràdio.

El Premi Tulcis al Mèrit Esportiu ha estat per Unai García Callejón, arquer del Club de Tir amb Arc Constantí, una de les grans promeses d'aquest esport que l'any passat es proclamava campió de Catalunya i de Lliga Catalana en sala, establint també un rècord de Catalunya en la seva categoria.

El Diploma de Plata pels 25 anys d'activitat va ser pel Moto Club Constantí que aquest passat 2022 ha celebrat el seu 25è aniversari i s'ha consolidat com un gran referent esportiu del motociclisme de competició.

Aquest any s'han concedit diversos diplomes de bronze per 10 anys d'activitat a tot un seguit d'entitats i associacions del municipi. És el cas de l'Associació Amics de la Colla C.O.C.A,l'Associació Gitana Catalana de Constantí, l'Associació Amants dels Animals de Constantí, l'Associació Dames i Vells de Constantí, l'associació Moto Clàssic Constantí i el Club Basquetbol Constantí.

tracking