Diari Més

Societat

Vila-seca enderrocarà el recinte exterior de la discoteca Pacha la Pineda al febrer

Operaris de l'empresa que la gestionava es troben avui desmantellant-la i ja han tret les emblemàtiques cireres

Exterior de l'emblemàtica discoteca Pacha la Pineda.

Vila-seca enderrocarà el recinte exterior de la discoteca Pacha la Pineda al febrerGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Vila-seca enderrocarà el recinte exterior de la discoteca Pacha a finals del pròxim mes de febrer. El consistori ha tret a concurs públic els treballs per garantir la seguretat als terrenys que envolten l'antiga discoteca, que quedarà tancada, després de traure totes les estructures, marquesines, vegetació, i els petits embassaments d'aigua que hi tenia a l'interior, així com les barres exteriors, petites construccions i parterres. Mentrestant, operaris de la societat que gestionava l'establiment, Ocio a Tope SL, es troben avui mateix a l'interior desmantellant-la abans de lliurar-ne les claus a la propietat, l'Ajuntament de Vila-seca. De fet, les dues cireres de l'emblemàtic logotip de Pacha que coronaven el gran edifici de la Pineda han desaparegut.

Després de l'enderroc del recinte exterior, es preveu que l'edificació es mantingui dempeus, però tapiada, a l'espera que es decideixi el seu futur, el qual anirà vinculat, de fet, al dels terrenys municipals que també ocupa el parc Aquopolis, al qual se li ha renovat la concessió, que expirava al desembre de l'any passat. En aquest sentit, l'Ajuntament obrirà un concurs internacional d'idees per instaurar-hi un nou model d'oferta turística que exerceixi de pol d'atracció turística a la Pineda un cop acabi la pròrroga del parc aquàtic.

Pacha va cessar l'activitat a causa de la pandèmia i, l'any 2021, la societat que la gestionava va anunciar el seu tancament definitiu, ja que, per tornar a rebre el permís per la reobertura, havia de fer una gran inversió per insonoritzar el local, tal com es va ordenar per la sentència judicial dictada després de la denúncia d'un veí sobre l'excés de soroll.

La discoteca Pacha la Pineda es va inaugurar l'any 1991 i, durant quasi tres dècades, va ser un referent de l'oferta d'oci nocturn de la Costa Daurada.

Els operaris estan

Vila-seca enderrocarà el recinte exterior de la discoteca Pacha la Pineda al febrerGerard Martí

tracking