Diari Més

Constantí celebra la Festa Major amb una trentena d'actes

Entre els plats forts, el concert de Joan Reig el dissabte, 28 de gener

Joan Reig presentarà 'Bagatzem'.

Constantí celebra la Festa Major amb una trentena d'actesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Constantí dona avui el tret de sortida oficial a la Festa Major d'Hivern. La primer cita serà el Pregó, a càrrec de Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona. A continuació, es farà l'entrega dels tradicionals premis i distincions honorífiques a entitats i personalitats del poble. Demà, Diada de Sant Sebastià, es concentraran els actes més tradicionals, amb el Solemne Ofici, la benedicció de les coques i el Ball de lluïment del Seguici. Després de l'ofici s'inaugurarà un mural commemoratiu del Seguici Popular al carrer Francolí. Els actes continuaran amb una ballada de sardanes i vermut popular i, a la tarda, tindran lloc el concert i ball de Festa Major amb l'actuació de La Principal de la Bisbal.

El Pavelló Poliesportiu acollirà dissabte l'espectacle infantil La lámpara maravillosa, el tribut musical a Aladdin; i el diumenge es presentarà el monòleg en clau d'humor Tiempo al tiempo a càrrec de Sara Escudero. A més, el diumenge hi haurà la XII Sortida d'Amics de les Motos Clàssiques, la inauguració de l'exposició sobre els 10 anys de Moto Clàssic Constantí, i la presentació dels equips 2022-2023 del planter del Centre d'Esports Constantí. A la tarda, se celebrarà el XXVIIIè Campionat de Botifarra Jaume Martorell, al Sindicat Agrícola.

La Biblioteca serà l'escenari de dues propostes dimarts 24 i dijous 26. Dimarts es lliuraran els premis als Superlectors i hi haurà una sessió de narracions per a adults a càrrec de Lídia Clua. Dijous es presentarà el llibre Essències. Cuina i sentiments a taula de Mariona Quadrada i la 2a edició de Picades, sofregits i altres del Grup Cultural Mestresses de Casa.

Un dels plats forts es viurà dissabte 28 amb el concert de Joan Reig on presentarà el seu segon disc en solitari, Bagatzem. Diumenge 29 es farà el Bateig dels nous cavallets de la Societat Cultural i Recreativa el Casino i el dissabte 4 de febrer tindrà lloc un Correfoc infantil. Els últims actes són l'entrega dels XVI Premis Literaris, diumenge 5 i el XV Trial per a nens, el diumenge 12.

tracking