Diari Més

Vila-seca celebra els Tres Tombs en el marc de la Festa Major de Sant Antoni

Els actes continuen fins diumenge i culminen amb la Cercavila del Seguici Tradicional

Els Tres Tombs de Vila-seca en un tram del recorregut.

Vila-seca celebra els Tres Tombs en el marc de la Festa Major de Sant AntoniOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers de Vila-seca van lluir ahir amb els tradicionals Tres Tombs en el marc de la Festa Major d'Hivern. Acompanyats per la Banda Sones de Pasión, van seguir un itinerari pel municipi on, a diverses parades, es van beneir els animals.

La Festa Major de Sant Antoni reprén els actes demà a l'hotel Raval de la Mar amb la cata de caves Codorniu. El divendres és el torn dels més petits, ja que, al Celler de Vila-seca, s'hi celebrarà la Gran Festa Infantil amb la Cia Ballaruga. La nit, plena d'actuacions, l'encapçalen els monòlegs de Romina R i Sara Escudero al mateix Celler i els concerts d'Arc de Triomf i Doctor Prats al Pavelló Municipal d'Esports, on la festa continuarà amb música disco.

El tret de sortida dels actes de dissabte el donarà la cursa de pallassos Joan Busquets. A les 11 h. els Xiquets de Vila-seca fan xocolatada popular i a les 12.30 h. l'actuació castellera. La nit la protagonitzen els diables de Vila-seca.

Els actes de diumenge destaquen pel tradicional Cos de Sant Antoni, les curses de pura sangs anglesos i la cercavila del seguici encapçalada per la Mulassa de Barcelona.

tracking