Diari Més

Doctor Prats i Tremenda Jauría encapçalen la programació musical de la Festa de Vila-seca

Les bandes oferiran els seus concerts al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca

Tremenda Jauría actuarà dissabte

Doctor Prats i Tremenda Jauría encapçalen la programació musical de la Festa de Vila-secaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juntament amb la tradició popular, la música ocupa un espai fonamental en la programació de la Festa Major de Sant Antoni. Com cada any, els programadors portaran fins a Vila-seca una selecció de bandes i músics que abasten tots els estils i tots els gustos musicals. Com a caps de cartell, el programa compta amb Doctor Prats, que es troben immersos en la gira del seu últim treball, Pel cantó bo, i que actuaran divendres 20 de gener al Pavelló d'Esports, juntament amb la formació del Maresme Arc de Triomf.

Tot just l'endemà, dissabte 21, serà el torn de Tremenda Jauría, la banda madrilenya coneguda per la seva fusió de rock, punk, reggaeton i electrònica. Aquell mateix vespre actuarà també la banda valenciana Mafalda.

Djs i espectacles familiars

També s'han programat algunes festes disco, com la Nit Top Festa que es farà aquest mateix dilluns al Pavelló Municipal d'Esports amb els DJs G-Monty i Rubén Romero, o la Festa Menéalo on Tour Mas&Mas Show, de divendres 27, amb el DJ Nacho Lascasas.

El Ball de Festa Major estarà amenitzat per la popular Orquestra Nueva Alaska, mentre que els petits de la casa podran passar una estona molt divertida amb les activitats que s'han programat al Celler els dies 20, 27 i 29. Així, divendres 20 hi haurà una Gran Festa Infantil amb la Cia Ballaruga. El dia 27 es farà una sessió de Teatre visual amb Kle Addaura i dos dies després, diumenge 29, hi haurà una Tarda de màgia jove dirigida per Aleix Vidal amb els mags Màgic Pol, Mag Ferbuch, Mag Rovi i Mag Igor.

La música també tindrà un paper important en la celebració del 40 aniversari dels Gegants Ton i Pineda, que es farà dissabte 28 de gener. Si a primera hora hi haurà un Bon dia musical amb la Txaranga Juvenil Toca Trons, durant la festa familiar de la tarda actuarà el grup Folk Folkatr3s, que oferirà una sessió de cançons i danses tradicionals per gaudir i ballar en grup.

Per a les compres i reserves d'entrades es pot consultar la pàgina web https://entrades.vilaseca.cat. Algunes activitats són gratuïtes i altres de pagament.

tracking