Diari Més

La Festa Major d'Hivern a Constantí programa una trentena d'activitats

Hi destaca el concert de Joan Reig

El músic Joan Reig a Tarragona l'octubre de 2021.

La Festa Major d'Hivern a Constantí programa una trentena d'activitatsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop d'una trentena d'activitats conformen el programa de la Festa Major d'Hivern a Constantí, la Festa de Sant Sebastià, que arrencarà el 19 de gener i que s'allargarà fins el 12 de febrer. El tret de sortida a la Festa Major arribarà el dijous amb el Pregó, que aquest any estarà protagonitzat per Laura Roigé Pons, presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona. Després del pregó es farà l'entrega dels tradicionals premis i distincions honorífiques. L'acte estarà amenitzat amb la música en directe del conegut saxofonista Pep Poblet.

Com és habitual, la Diada de Sant Sebastià concentrarà els actes més tradicionals, amb el Solemne Ofici, la benedicció de les coques i el Ball de lluïment de tots els elements del Seguici. Precisament, després del solemne ofici s'inaugurarà un mural commemoratiu del Seguici Popular de Constantí, al carrer Francolí. Els actes continuaran amb una ballada de sardanes i vermut popular i, ja a la tarda, tindran lloc el concert i ball de Festa Major amb l'actuació de La Principal de la Bisbal.

El dissabte es podrà veure al Pavelló Poliesportiu l'espectacle infantil La lámpara maravillosa, el tribut musical a Aladdin; i el diumenge, es presentarà el monòleg en clau d'humor Tiempo al tiempo a càrrec de Sara Escudero.

El dissabte 28 tindrà lloc un dels plats forts musicals de la Festa Major amb el concert de Joan Reig, que presenta el seu nou disc en solitari Bagatzem. El diumenge 29 es farà el Bateig dels nous cavallets de la Societat Cultural i Recreativa el Casino i el dissabte 4 de febrer tindrà lloc un Correfoc infantil organitzat per l'Associació Amics Colla C.O.C.A.

tracking