Diari Més

Successos

Detenen a Roda de Berà un veí del Vendrell per tràfic de drogues

Portava a sobre marihuana i es va intentar desfer de prop de 6 grams de cocaïna

Dos agents de la Policia Local de Roda de Berà.

Policia Local Roda de BeràAjuntament Roda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Roda de Berà va detenir ahir a la tarda a un jove de 26 anys, veí del Vendrell, per un presumpte delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues. En un dels freqüents controls d'accés als diferents barris que realitza el cos policial rodenc, en aquest cas a La Barquera, els agents van aturar un vehicle de l'interior del qual sortia una forta olor a marihuana. En efectuar la prova de detecció de drogues aquesta va resultar positiva i en un primer escorcoll del vehicle van localitzar 32 grams de cànnabis, embolicats en paper de plata, i 425 euros en bitllets de curs legal fraccionats, amagats dins del vehicle.

Mentre els agents es trobaven realitzant l'aixecament de les actes corresponents, l'individu va aprofitar per intentar desfer-se d'algun tipus d'objecte llençant-lo al costat del vehicle, en una zona enjardinada. Gràcies a les càmeres d'enregistrament, els agents van ser avisats i van poder comprovar que el jove havia llençat 8 paperines de cocaïna amb un pes de prop de 6 grams.

Davant dels indicis i les substàncies trobades, els agents van procedir a la seva detenció i trasllat al cos de Mossos d'Esquadra per a la seva custodia i posterior presentació davant de l'autoritat judicial.

tracking