Diari Més

L'homenatge més fidel a Serrat

Aquest dissabte, 14 de gener, el Teatre Principal de Valls acull l'estrena del concert de tribut 'Serrat al 100%', amb músics del Camp de Tarragona

Els tamborets de Boccaccio que s'han reproduït per al concert.

L'homenatge més fidel a SerratCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un respectuós homenatge al Mestre amb format de concert de tribut. Aquesta és l'essència de l'espectacle Serrat al 100%, que s'estrenarà el pròxim dissabte, 14 de gener, al Teatre Principal de Valls. «Aquest és un concert que hem treballat des de l'admiració que sentim cap a Joan Manuel Serrat, no només pel seu treball com a cantant, sinó també per haver estat un poeta que ha escrit unes lletres sublims i que ha aconseguit passar a la història en viu», explica Pep Martí, cap de premsa de Maxa Produccions, l'empresa promotora del concert.

A més, detalla, «hem preparat l'espectacle partint de la base amb la qual Maxa sempre treballa: és a dir, amb músics del Camp de Tarragona». Així, l'espectacle compta amb David Ferré (piano i acordió), Paco Martin (bateria), Ferran Noguera (baix elèctric), Miguel Trujillo (guitarra elèctrica) i Luis Chacón (percussió).

Assumint el rol de Serrat hi ha el tarragoní establert a Valls Ernest Bertran, qui ja va assumir el paper d'el noi del Poble Sec en l'anterior espectacle de la promotora, Dos pájaros y mucho ruido, un concert de tribut a Sabina i Serrat.

«Serrat al 100% és un espectacle elegant, realista i amb una posada en escena que cuida tots els detalls», subratlla el Pep. Tant és així, que sobre l'escenari l'Ernest Bertran tindrà una rèplica exacta del tamboret que Serrat es va emportar del mític local Bocaccio quan aquest va tancar portes l'any 1986, i que l'ha acompanyat en totes les seves gires. La peça que es podrà veure a Valls és obra de Marc Buqué, mestre serraller i artesà de la fusta vallenc, especialitzat a restaurar carros i eines del camp.

Pel que fa al repertori del concert, s'ha elaborat de manera que el públic podrà escoltar les cançons de Serrat que han fet història i han acabat convertint-se en banda sonora de les seves vides. Així, no hi faltaran temes com Lucía, Aquellas pequeñas cosas, Hoy puede ser un gran día, Paraules d'amor, Ara que tinc vint anys i, per descomptat, Mediterráneo.

La direcció musical és obra de Paco Martin París i David Ferré, dos dels professionals més reconeguts i amb més prestigi del territori, igual que ho són els músics que acompanyaran Bertran sobre l'escenari. El vocalista, per la seva banda, té una llarga trajectòria en el món de l'espectacle musical, formant part com a vocalista en diverses bandes i orquestres, entre elles l'entranyable Tieta Clara. A més, és membre fundador del Sindicat Musical de Catalunya i, juntament amb altres cantautors, va muntar el grup Tarragona Canta.

El concert Serrat al 100% es farà a les 19h i el preu de les entrades és de 10 euros (8 euros amb el Carnet Amics dels Teatres). Es poden comprar a través de la web de Codetickets.

L'homenatge més fidel a SerratCedida

tracking