Diari Més

La 9a edició del Festival Accents supera els 5.300 espectadors

Enguany el certamen ha penjat en cinc ocasions el cartell d'entrades exhaurides

Imatge del públic durant el concert dels Pets.

La 9a edició del Festival Accents supera els 5.300 espectadorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El darrer concert del 2022 de la gira 1963 dels Pets al Teatre Auditori del Casal Riudomenc va tancar la setmana passada la novena edició del Festival Accents. Durant l'últim trimestre de l'any la ciutat de Reus, Cambrils, Riudoms, Mont-roig/Miami Platja, Botarell, la Selva del Camp i el Morell han gaudit de diversos concerts.

La novena edició ha superat els 5.300 espectadors en el global del festival i penjant el cartell d'entrades esgotades en les actuacions de Sopa de Cabra, Joan Dausà, Ana Brenes, Anna Amigó i Mireia Vives i Borja Penalba. Es tracta de la millor edició en quant a assistència respecte les altres celebrades.

A banda els concerts del cicle Som flamencs i actuacions com les de Las Migas, Mishima, Joan Reig, Alba Morena, Joan Garriga o La Habitación Roja, també van despertar molt d'interès per part del públic.

Enguany, han passat per l'Accents cantants i grups com Koeman, Fito Luri, Joan Reig, Nerea Bassart Trio, Anna d'Ivori, Alquimia Flamenco, Joan Masdéu, Arribar i Ploure, Anna Amigó, Els Pets, Paul Pèrrim, Neo, Alba Morena o El Toubab, superant el 50% de la programació total els artistes del Camp de Tarragona.

L'Accents ja es troba a hores d'ara treballant en la desena edició, que tindrà lloc a la tardor, que arribarà amb novetats i noves col·laboracions amb altres entitats i col·lectius de la zona. El festival mantindrà la col·laboració amb l'Associació de Concerts de Reus i també amb el concurs Portautors de Tarragona, però espera que aquestes aliances afegeixin nous agents amb la voluntat de sumar sinergies.

tracking