Diari Més

Els pobletans s'aboquen a les activitats programades per Nadal

Les entrades per al sopar de Cap d'Any es van esgotar en només una hora

Moment de l'encesa de llums a la Pobla.

Els pobletans s'aboquen a les activitats programades per NadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les activitats programades per Nadal a la Pobla de Mafumet han tingut una gran acceptació entre els pobletans.Així ho demostra el fet que les entrades i invitacions disponibles per a espectacles com Viva mi planetade Cantajuego, Christmas Rockamb A Grup Vocal, Bãksa o La clau màgicas'hagin exhaurit en poques hores.

Una altra de les propostes que va tenir una gran acollida va ser el concert dels Petsel passat 16 de desembre amb un públic entregat als ritmes de la banda constantinenca.

Aquesta tendència també va quedar palesa el mateix dia en què el consistori va activar la venda d'entrades per al sopar de Cap d'Any. Després de dos anys sense la darrera festa de l'any a causa de la pandèmia, la previsió era assolir una bona xifra d'assistència, però les previsions van quedar clarament superades per la realitat. «Les 650 places disponibles van ser reservades en poc més d'una hora», explica l'alcalde del municipi, Joan Maria Sardà. També estanpràcticament esgotades les entrades per a la modalitat d'accés a la festa que inclou només la revetlla.

De cara als propers dies, la programació nadalenca a la Pobla estarà protagonitzada per la recepció a l'Emissari Reial (fins al divendres, a la Carpa dels jardins del Pavelló); el concert de Nadal amb Christmas Rock d'A Grup Vocal i l'arribada de l'Home dels Nassos, a més del sopar i revetlla de Cap d'Any, en un acte que estarà amenitzat per l'Orquestra Krypton.

tracking