Diari Més

Distinció

Constantí reconeix la tasca del voluntariat i les entitats socials

Entre els assistents a l'acte, hi havia Càritas, la Lliga contra el Càncer, Mujeres Resset, Amants dels Animals o el Voluntariat per la llengua

Les entitats participants en l'acte amb l'alcalde, Oscar Sánchez.

Constantí reconeix la tasca del voluntariat i les entitats socialsAjuntament Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En la proximitat del Dia Internacional del Voluntariat, l'Ajuntament de Constantí, com ja ha fet els últims anys, ha fet un reconeixement públic a totes les persones i entitats que, de forma lliure i solidària, col·laboren i tiren endavant projectes des d'un vessant altruista en benefici de les persones i la societat en tot el seu conjunt. Per fer visible la tasca d'aquestes associacions, aquest dimecres s'ha fet la lectura d'un manifest a la Sala de Plens de l'Ajuntament, que ha comptat amb la presència de representants de diverses entitats i associacions del municipi Càritas, Mujeres Resset, Amants dels Animals, Associació Contra el Càncer, Voluntariat per la Llengua, AMPAS de les escoles i l'Institut, voluntaris del programa LECXIT, Lliga contra el Càncer, el Grup Retalls i els Voluntaris de Protecció Civil.

L'alcalde, Oscar Sánchez, va obrir l'acte agraint la tasca i el compromís de totes les persones voluntàries del municipi i va subratllar la riquesa del teixit associatiu de Constantí. Seguidament, en la lectura del manifest es va destacar que «quan es parla de voluntariat, es parla de solidaritat, compromís i transformació social. I és que ser voluntari significa ser solidari i compromès amb la comunitat i la societat, significa establir, des de la plena llibertat».

tracking