Diari Més

Política

El PSC estudia defensar les menors presumptament abusades al Club Atletisme Cambrils

El 29 de novembre els Mossos van detenir l'entrenador i president del club per nou denúncies d'atletes menors d'edat

Imatge de la pista d'atletisme de Cambrils.

Presenten almenys set denúncies contra el president del club d'atletisme de Cambrils per abús sexualACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PSC de Cambrils estudia quines accions emprendrà per defensar a les menors denunciants d'abusos per part, presumptament, de l'entrenador del Club Atletisme Cambrils.

La regidor responsable de l'Àrea de Polítiques d'Igualtat, Ingrid Duch, ha iniciat una ronda de contactes amb les famílies de les víctimes per acompanyar-les en el procés i s'estudien accions que emprendre per defensar-les.

La formació mostra tot el seu «suport» i «solidaritat» a les denunciants, encara que el portaveu del grup, Alfredo Clúa, ha demanat «precaució davant la gravetat dels fets» i ha reivindicat la presumpció d'innocència.

El 29 de novembre passat, els Mossos d'Esquadra van detenir l'entrenador i president del club d'atletisme, Pere. F.B., un home de 60 anys d'edat amb 30 de trajectòria l'entitat esportiva per nou denúncies d'atletes menors d'edat.

El Jutjat número 3 de Reus el va deixar en llibertat amb els càrrecs d'abusos sexuals a menors de 16 anys i les mesures cautelars de prohibició d'apropar-se a les denunciants ni al club i retirada de passaport.

Sobre aquest tema, Clúa ha fet una crida a «garantir en tot moment la presumpció d'innocència», al mateix temps que ha qualificat els fets de «repulsius» i ha animat altres possibles víctimes a denunciar amb «la valentia de les denunciants».

tracking