Diari Més

Urbanisme

Comencen les obres de renovació del carrer de Guillem de Montcada de Salou

S'ampliarà la superfície de voreres, actualment molt estretes, i es plantaran noves espècies d'arbres

Al carrer de Guillem de Montcada han començat els treballs per ampliar la vorera.

Comencen les obres de renovació del carrer de Guillem de Montcada de SalouDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Salou ha començat les obres contemplades al projecte de millora de més de quaranta carrers i places de set zones diferents del municipi, amb una inversió de vora dos milions d'euros.

Els operaris fa dies que treballen en la zona 1, a Ponent, on han començat els treballs de remodelació del carrer de Guillem de Montcada, on han començat a marcar l'espai que ocuparan les noves voreres. I és que, en aquest carrer, s'ampliarà la superfície de les voreres, les quals són tan estretes que no permeten el pas de cadires de rodes o de cotxets, ja que els arbres ocupen molt d'espai. A banda de canviar les voreres i la pavimentació d'aquest carrer, es trauran els arbres que hi ha plantats ara i s'hi posaran noves espècies.

En aquest primer paquet d'obres, s'inclouen els carrers del nucli antic, que –segons detalla l'estudi encarregat previ a les obres– tot i que es troben en general en bon estat, en alguns punts el paviment es troba aixecat o malmès per diferents causes. Per aquest motiu, es renovarà la pavimentació de la calçada.

A banda del carrer Guillem de Montcada, les obres del primer lot es duran a terme també el vial del Cavet, el carrer de l'Església, de Mestral, de Ponent, dels Pins, de Rafael Casanova, València, Carril, de l'Ametlla de Mar, de l'Advocat Gallego, Carrilet, de l'Arquitecte Ubach de Milà i Berenguer de Palou, Terrer, Birmingham, Burguera, de JV. Foix, de Louise Braile i el carrer de Pujol Barberà.

En la zona de Ponent, els treballs tenen un termini d'execució de vuit mesos.

D'altra banda, al segon lot del projecte, adjudicat a l'empresa M. y J. Grua, es faran treballs de millora a l'autovia Tarragona-Salou, i als carrers de Viladomat, de Serafí Pitarra, de Murillo, de Mas de l'Esquerrer, de Monestir de Santes Creus, de Sant Bernat Calvó, de les Garrigues, del Rescat, de l'Avenc, de l'Abat Bonanat i al carrer del País Basc. La darrera zona contempla actuacions al carrer de la Cella, de la Torre Alta, de la Roca Peixera, dels Pins del Cintet, Punta del Cavall, Donzell Marí, de la Farola, Farallo, carretera de la Costa, Cala Crancs, Cala Font, del Fonoll i del Corral de Sauner.

tracking