Diari Més

Societat

Una cinquantena de persones nascudes a Albox celebren a Salou la VIII Trobada d'Albojenses

Els participants, en un dinar de germanor al restaurant Castillo de Javier, van intercanviar vivències i converses sobre la seva població natal

Imatge de la VIII Trobada d'Albojenses a Salou.

Una cinquantena de persones nascudes a Albox celebren a Salou la VIII Trobada d'AlbojensesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 50 persones nascudes a Albox (Almeria), s'han reunit a #Salou, per celebrar la VIII Trobada d'Albojenses. L'esdeveniment, organitzat per la Asociación Cultural Somos Albojenses d'Albox, juntament amb l'Ajuntament de Salou, ha comptat amb l'assistència de l'alcalde Pere Granados i amb el president de l'entitat, Diego Carrillo.

Els participants, en un dinar de germanor al restaurant Castillo de Javier, van intercanviar vivències i converses sobre la seva població natal, que a la dècada dels 60 va tenir un gran flux migratori cap a localitats de Catalunya, com Salou, Reus, Cambrils, Valls i Vendrell, a la província de Tarragona; i Sabadell, i Cornellà, a Barcelona.

Com a record de la trobada, l'Associació va lliurar als assistents dolços típics d'Albox, mentre que per part de l'alcalde i de l'Ajuntament, a través del Patronat Municipal de Turisme, van rebre uns ventalls amb les lletres de Salou impreses per recordar la seva estada a la capital de la Costa Daurada.
tracking